Vores resultater

PAGE COLOR:

Vores resultater

Poul Hansen – 50 år – IT Ansvarlig

”Jeg vidste det ikke engang selv, før min fejlhyppighed blev bemærkelsesværdig”

”Jeg har i de sidste 15 år påtaget mig stigende ansvar i mit arbejdsfelt som
IT manager i et mellemstort firma. Opgaverne vokser både i antal og kompleksitet ligesom tidspresset og behovet for stadig professionel ajourføring i faget. Ikke just befordrende for
familielivet der har skrantet på det seneste. Jeg har nu følt at jeg fulgte rimeligt godt med og blev derfor overrasket da jeg ved det seneste performance review blev konfronteret med rigtig mange fejl og mangler i mit arbejde. Egentlig ikke bare fejl, men også eksempler på svigtende dømmekraft. Da min supervisor spurgte mig om jeg var stresset benægtede jeg det først, men ved nærmere eftertanke og en lang snak med min kone gik det op for mig at jeg nok nærmede en begyndende grad af udbrændthed som følge af en lang snigende stressudvikling.
Jeg opsøgte Ballegaard Biosensor Stress Systems og efter en god introduktions samtale med Dr Ballegaard og demonstration af Biosensor Stress Meter tog jeg stress testen der bare bongede helt ud på højt niveau iøvrigt ligesom Stress meter PPS målingen.
Jeg er nu i løbende behandling med akupunktur, akupressure og pain sensitivitet stimuleringer. Alt sammen monitoreret og guided via mit Biosense Stress Meter.
Jeg er blevet checket for hjertekarsygdomme og endokrinologiske lidelser som diabetes, men heldigvis havde min stresstilstand endnu ikke nået at forårsage skade på mit fysiske helbred. Anbefaler på det varmeste Dr Ballegaards stress klinik”

Bente Olesen – 40 år – manager alarmcentralen

”Pludselig gik lyset ud og jeg kunne ikke rejse mig og gå på”

”På mit arbejde ved telefonerne på alarmcentralen taler jeg hver dag med hundredvis af mennesker i nød. I en evig aldrig sluttende strøm af elendighed og nød er det min opgave hurtigt, professionelt og med aldrig svigtende faglig dygtighed at vejlede og koordinere den hjælp menneskene i den anden ende af røret kræver og har krav på. Det har gennem nogen tid forekommet mig at køen af nødlidende bare voksede fra dag til dag og at jeg som den mest erfarne i centralen havde et stadigt voksende krav til både eget og andres arbejde hængende over hovedet.
Pludselig en morgen følte jeg mig bare helt tom indeni. Jeg græd og kunne slet ikke overskue bare at tænke på at gå på arbejdet. Det kostede mig 3 måneders sygemelding. Først med en diagnose af depression, hvor lykkepillerne bare ikke gav mig nogen bedringen. Senere med en klar diagnose af svær stress på niveau med Traumatisk Stress Syndrom. Noget jeg troede man skulle have været i krig for at opleve. Men det havde jeg måske faktisk også været.
Efter 3 måneders behandling i Ballegaard Biosensor Stress Klinik føler jeg nu for første gang at det lysner forude. Jeg skal stadig tage mig godt af mig selv, men jeg føler at jeg har fået en række værktøjer og indsigter der snart vil gøre mig parat til at starte jobbet på nedsat tid.
Jeg anede ikke at stress kunne slå så hårdt. Alle snakker jo om at de er stressede. Det er de måske også eller måske er de på vej mod at udvikle en lammende stress som min.
Tak for indsatsen Ballegaard!”

Peter Pointer – 35 år – Professionel bueskytte

”Jeg har brug for top tuning af min krop og mit sind”

”Som top idrætsmand ved jeg at marginalerne mellem toppen og bunden er forsvindende små. Konkurrencen tiltaler mig selv om jeg klart mærker at det nok er mig selv jeg kæmper mest imod.
At kunne fokusere på opgaven, at kunne koncentrere mig fysisk og mentalt – Det er for mig forskellen mellem at vinde og tabe. Og vinde vil jeg!
Ballegaard har hjulpet mig til at forstå min krop og mit sind og ikke mindst samspillet mellem krop og sind. Jeg ved hvorfor jeg kan ryste på hænderne i nogle situationer og være rock steady on the spot i andre situationer.
Jeg vil slet ikke anbefale Ballegaard Biosensor Stress Klinik til mine konkurrenter – Jeg risikerer jo at de skyder i plet også”