Om Klinikken

PAGE COLOR:

Om Klinikken

DET NYSKABENDE I EN NØDDESKAL

Det bærende element i klinikkens arbejde er to nye videnskabelige opdagelser:

 • Du kan måle, hvorvidt du er påvirket af det sunde forbigående stress eller det usunde vedvarende stress – og det er lige så simpelt som at måle din kropstemperatur.
 • Er du påvirket af vedvarende stress, kan du genskabe en sund stresstilstand ved at måle dig dagligt, reflektere over målet, handle i forhold til målet og kombinere dette med at aktivere specielle sensorer på kroppens overflade to gange dagligt i tre måneder.
 • Daglig registrering af dine målinger i din personlige webjournal, medfører, at vi kontakter dig proaktivt, hvis dine målinger udebliver eller ikke udvikler sig som forventet.

VÆRDIGRUNDLAG

Videnskabelig evidens er det bedste grundlag for effektiv diagnostik og behandling.

Medicin og kirurgi har bragt enestående nyskabelser frem gennem de sidste 100 år– til stor gavn for os alle. Dog er disse metoder forbundet med risiko for bivirkninger og/eller komplikationer.

Det aktuelle program fokuserer på at aktivere din organismes egne ressourcer og er derfor uden risiko.

PROGRAMMETS FILOSOFI

 • Det er lettere for dig at lære nyt end at ændre eksisterende vaner.
 • Forebyggelse er meget mere effektiv end helbredelse.
 • Bevidstgørelse giver dig motivation og selvindsigt.
 • Realistiske mål og brug af de forskelligartede indsatser gør det sjovere og lettere at få det til at lykkes.
 • Når du indtaster dine daglige målinger i din personlige webjournal giver det os mulighed for at kontakte dig pro-aktivt, hvis dine målinger udebliver eller ikke udvikler sig som forventet.

MIN VISION

Min vision er at udbrede kendskabet til nogle simple teknikker, der kan forbedre dit liv og som bygger på solid neurovidenskab.

Alle mennesker har et ønske om et godt helbred. Jeg tror på, at får vi den rette viden og de rette redskaber, har vi også evnen til at gøre noget godt for helbredet.

Den daglige tandbørstning er et godt eksempel på vores evne til at passe på vores tænder – og derved os selv.

TAK

 “I never did anything alone. What was accomplished was accomplished collectively”.

Dette er et citat af Golda Meir og er en passende beskrivelse af arbejdet bag denne kliniks faglige grundlag (under ”Vores Teknologi” og ”Dokumentation” findes en udførlig ”Tak”).

Søren Ballegaard MD, PhD

 • 30 års erfaring som praktiserende læge med fokus på behandling af stress og sygdom.
 • International forsker i hjerte og stress sygdomme.
 • PhD i neurofysiologisk stressmåling og behandling.
 • Seniorforsker på Medicinsk afdeling, Herlev Universitets Hospital.
 • Opfinder af StressMeter måleinstrumentet og udvikler af det anvendte forebyggelses- og behandlingsprogram i tæt samarbejde med hundredvis af engagerede patienter.

Se Video

Se Video

Se Video

Vores Resultater

”Man opnår en helhed gennem dette forløb. Man lærer at sætte ting i perspektiv, man lærer at stole på sine sanser og man kommer et bedre sted hen end man var inden. Som et mere helt og bevidst menneske.”

Kristian Ersbøll Berg Poulsen

”Jeg er kommet hos Søren engang imellem, når der har været for meget pres på, og det der sker hver gang, er at Søren bringer ens nervesystem fuldstændig til ro.”

Pia, Selvstændig

”Min egen oplevelse med det her har været så positiv, så jeg har ikke kunne undgå at anbefale Søren til nærmeste familie og omgangskreds”

OLE PEDERSEN – pensioneret adm. direktør SAS Commuter